467 resultaten

rex london

Rex London is een Brits merk dat is begonnen met het verkopen van spullen die ze mooi vonden. Dit deed Rex in London op de markt van Portobello Road. Hier ontmoette Rex, Eri en samen zijn ze verder gegaan. Al snel bleek dat hun stijl ook bij anderen in de smaak viel en gingen hun producten ook in winkels over de toonbank. Uiteindelijk zijn ze zelf ook gaan ontwerpen en van daaruit werd de jumbo opbergtasgeboren, deze is samen met de Rex London rugzak misschien wel het meest bekend. Maar ze hebben zoveel meer dan alleen tassen, laat je verrassen door ons ruime aanbod!

Lees verder
Sluiten
1-48 van 467 producten

Rex London

Het assortiment van Rex London laat zich niet vastpinnen aan een bepaalde categorie. Zoek je mooi speelgoed om weg te geven of wil je je kleine verrassen met een kinderfeestje? Het kan allemaal met Rex London! Zelfs voor de kinderkamer vind je de meest prachtige lampen. Andere producten met eigentijds retro en vintage design die je van dit unieke merk vindt zijn:

Alle speelgoedartikelen van Rex London zijn ontworpen met kleurrijke en speelse prints. Daarbij proberen ze zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu. Zo gebruiken ze waar mogelijk gerecyclede materialen en kartonnen verpakkingen in plaats van plastic.

Naar school met Rex London

Eindelijk, je kind is vier jaar en mag nu naar school. Voor zowel jou als je kleine is dit een grote stap. Het is spannend en tegelijkertijd ontzettend leuk! Nu mag je een ook een nieuwe tas uitzoeken. Want natuurlijk eet je kind nu op school een broodje. Lunchen doe je in stijl met een vrolijke Rex London broodtrommel en bijpassende drinkfles. Kies uit verschillende formaten en afbeeldingen die per thema te vinden zijn. Is je dochter bijvoorbeeld gek op alles wat zich in de ruimte bevindt? Dan zijn alle ‘space age’ producten gegarandeerd een hit.

Rex London koop je online bij ilovespeelgoed.nl

Wil je creatief knutselen met je kind? Van de verschillende stiften, potloden en stickers word jij ook blij. Kleurrijke wezens sieren zelfs het kleinste gummetje. De vrolijke prints stimuleren de creativiteit! Zoek je naast creatief speelgoed meer speelgoed? Rex London zit nooit stil, ze blijven nieuwe ontwerpen maken en producten toevoegen. Zo word je bij ilovespeelgoed.nl steeds maar weer verrast door Rex London!