54 resultaten

schleich bayala

1-48 van 54 producten

Schleich Bayala

De magische wereld van Schleich Bayala zit boordevol elfen, eenhoorn en andere magische wezens om je eigen fantasie werkelijkheid te zien worden! Met de meest magische wezens en wonderlijke dieren dompelen kinderen zich onder in hun eigen fantasiewereld. Van trotse Schleich Pegasus tot machtige draken. Deze kunnen verzorgd worden met de hulp van elfen, of ze gaan met hun op pad voor wonderlijke avonturen onder- en boven water! Er zijn geen grenzen aan de verbeelding van een kind, helemaal niet met de prachtige speelfiguren van Schleich Bayala, deze prachtige speelfiguren weten je volledig te betoveren!

Schleich eenhoorn

De glinsterende en kleurrijke Schleich eenhoorns leven onder- en bovenwater, en zijn te herkennen aan hun gekleurde manen en staarten. Het zijn eigenlijk kleine kunstwerkjes die je zelfs als volwassene ook graag wilt verzamelen. De Bayala eenhoorns zijn beste vrienden met de elfen en zeemeerminnen. De elfen rijden trouwens niet alleen op Schleich eenhoorns, maar zijn ook bevriend met de paarden van de Horse Club. De magische wezens zijn zelfs in staat om te communiceren met de Dinosaurs en Eldrador Creatures van Schleich.

Magische Schleich Bayala Unicorns

De witte Schleich zee unicorns leven in de magische onderwaterwereld samen met de Schleich zeemeerminnen verstopt tussen het koraal en andere magische zeedieren. Je kunt de Baylala unicorns herkennen aan het diamanten schelpje op hun flank. Zodra deze eenhoorn onderwater gaan krijgen alle eenhoorns blauwe en paarse tinten. Maar ook op het vaste land vind je prachtige Shleich Bayala unicorns met manen en staarten in alle kleuren van de regenboog. Zij zijn te herkennen aan hun diamanten regenboogje op hun flank. Ontdek de mooiste Unicorns uit de Schleich Bayala collectie en ga samen op magisch avontuur!

Schleich Bayala elfen en zeemeerminnen

Samen met de Schleich elfen en zeemeerminnen uit de Bayala collectie beleven kinderen de sprookjesachtige verhalen. Van mysterieuze elfenprinsessen tot stoere glitter feeën te paard en prachtige accessoires om het verhaal compleet te maken. Van glitter uilen tot bloemendraken en nog veel meer! Alle Schleich elfen, zeemeerminnen en dieren zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en bijna allemaal met de hand beschilder. Hierdoor zijn ze van perfecte kwaliteit en zorgen ze voor jarenlang speelplezier dat generatielang kan worden doorgegeven!

Schleich Bayala kopen

Wanneer je Schleich gaat kopen, koop je kwaliteit. Dat zie je en dat voel je! Het magische Schleich speelgoed wordt vervaardigd van verschillende soorten kunststof en lakken. Alle producten van dit merk worden over de hele wereld met dezelfde materialen en volgens dezelfde normen geproduceerd. Het maakt niet uit of dit gebeurt in Duitsland, Moldavië of Tunesië, ze zijn allemaal klaar voor fantasievolle avonturen. Bij ilovespeelgoed.nl kun je eenvoudig online Schleich kopen om je kleine een wereld vol magie en vriendschap cadeau te geven!