44 resultaten

schleich dinosaurs

1-44 van 44 producten

Schleich dino’s

De Tyrannosaurus Rex gaat de strijd aan met een Brontosaurus. Bepaal zelf wie er als winnaar uitkomt. Dinosaurussen komen tot leven met prachtige Schleich Dinos en de fantasie van kinderen! Het Duitse bedrijf Schleich is inmiddels wereldwijd bekend om zijn realistische en gedetailleerde dieren. Met de Schleich dino’s wordt de tijd 200 miljoen jaar teruggedraaid en kunnen kinderen de oeroude wereld van de dino’s verkennen. Bij ilovespeelgoed.nl ontdek je de eerste giganten van de wereld met ons uitgebreide aanbod Schleich dino’s.

Bouw je dinowereld met Schleich dinosaurussen

Er zijn niet alleen Schleich dino's die op het land leven, ook de onderwaterdino’s zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. Maak kennis met de hele Schleich dinosaurus collectie, van de gigantische Schleich spinosaurus, gepantserde Ankylosaurus tot de onverslaanbare Tyrannosaurus Rex. De favoriet van jouw dino archeoloog in de dop zit er ongetwijfeld tussen. Of maak vrienden met Bayala wezens zoals elfen en eenhoorns of met machtige monsters en draken uit de Eldrador Creatures collectie. In de kamer van je kleine komen alle dieren en mythische wezens samen. Schleich dino's zijn niet alleen voor de kinderen van nu, maar ook voor de volgende generaties. Leuk om mee te spelen en om te verzamelen voor de echte dino experts!

Schleich dino set

Wat is er nu leuker dan een eigen dinowereld bouwen? Met een Schleich dino set wordt de ontwikkeling van kinderen gestimuleerd door zelf met verschillende onderdelen een fantasiewereld te bouwen. Ga met de quad op jacht naar de ontsnapte Velociraptor of vang met de helikopter en de verdovingspijlen de vliegende Tapejara. Maar pas op voor de uitbarsting van de vulkaan! Met een Schleich dino set kunnen kinderen helemaal opgaan in hun fantasiewereld. De verschillende Schleich dinosaurussen worden met de hand beschilderd en lijken rechtstreeks uit de Jura van 200 miljoen jaar terug te komen. De Schleich dino’s zien er niet alleen levensecht uit, de vormen en texturen zijn ook gebaseerd op wat onderzoekers nu van dinosaurussen weten. Dat zie je en dat voel je. Schleich speelgoed is een beleving voor alle zintuigen!

Schleich Dinosaurs kopen

Je weet dat je kwaliteit koopt wanneer je Schleich dinosaurs gaat kopen. Over de hele wereld worden alle figuren van dit merk met dezelfde materialen en volgens dezelfde normen geproduceerd. Het maakt niet uit of dit in Duitsland of in Roemenië gebeurt of in Portugal of China. De Schleich dino’s zijn helemaal klaar voor fantasievolle avonturen, omdat ze worden vervaardigd van verschillende soorten kwaliteitskunststof en lakken. Schleich dinosaurs kopen doe je eenvoudig online bij ilovespeelgoed.nl!