25 resultaten

schleich eldrador creatures

1-25 van 25 producten

Schleich Eldrador

Er bestaat een superwapen waar alle Schleich Eldrador Creatures om strijden. Dit superwapen geeft de macht om de werelden van de andere Eldrador Creatures te veroveren. Inmiddels is het Duitse Schleich wereldwijd bekend om zijn realistische en gedetailleerde dieren, maar ook de mythische wezens weten de fantasie van kinderen te prikkelen. Dit levert spannende verhalen op over machtige monsters en draken. De Schleich Eldrador Creatures staan garant voor monsterlijke pret!

Schleich Eldrador creatures

Ontdek alles van de verschillende Schleich Eldrador creatures en hun werelden waar de wezens allemaal strijden om het superwapen. De monsters uit de junglewereld slaan hun klauwen uit terwijl de steenmonsters uit de steenwereld als een rots staan. Ondertussen gaan de sneeuwdieren het gevecht aan met de heethoofden uit de lavawereld. Waar ze ook vandaan komen, de verschillende Schleich Eldrador creatures komen uit werelden die alleen maar bedacht kunnen worden door de unieke fantasie van kinderen.

Schleich Eldrador water

Stimuleer de ontwikkeling van je kind met Schleich Eldrador waterwezens en ander Schleich speelgoed. De met de hand beschilderde figuren zijn een beleving voor alle zintuigen. De speelfiguren worden samen met internationale deskundigen met heel veel aandacht voor detail vormgegeven en beschilderd. Ze zien er levensecht uit, maar voelen ook bijna net zo echt aan met vormen en texturen die gebaseerd zijn op echte dieren. Schleich speelgoed komt als het ware zo vanuit het water de kinderkamer in.

Schleich Eldrador kopen

Wanneer je Schleich Eldrador Creatures gaat kopen, weet je dat je kwaliteit koopt. Vervaardigd van verschillende soorten kunststof en lakken maken de Schleich figuurtjes zich klaar voor fantasievolle avonturen. Of de producten van dit merk nu in Duitsland of Tunesië worden geproduceerd, over de hele wereld gebeurt dit met dezelfde materialen en volgens dezelfde normen. Schleich Eldrador wezens kopen doe je eenvoudig online bij ilovespeelgoed.nl!