deltas

De Nederlandse uitgeverij Deltas heeft al meer dan zestig jaar ervaring met het uitgeven van jeugdboeken en non-fictie voor volwassenen. Op het gebied van aanvullend leermateriaal zijn ze als het ware pionier.

Dankzij de samenwerking met vele auteurs uit binnen- en buitenland kunnen zij jaarlijks tientallen nieuwe, frisse en moderne uitgaven publiceren.

Uit hun uitgebreide collectie op het gebied van speelse, educatieve en vrijetijdsboeken hebben wij een selectie gemaakt van kook -, knutsel, kleur- en tekenboeken van uitgeverij Deltas. Geweldige creatieve boeken die de wereld van kinderen aanspreken.

Items 1 to 10 of 146 total

per page
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Set Descending Direction
 1. uitgeverij deltas zo teken je leuke dieren! 0363210 | ilovespeelgoed.nl

  uitgeverij deltas zo teken je leuke dieren!

  €12.95

  Met enkele lijntjes, krulletjes of krabbels toveren kinderen met dit tekenboek de leukste dieren tevoorschijn. Volg stap-voor-stap-tekeningen en binnen de kortste keren staat er een aap, een varken, een vogel, een haai, een hond en nog veel meer grappige beestjes op papier.

  In het eerste deel van het boek staan rijtjes met vormen die helpen om eenvoudige beestjes te tekenen. Daarna komen de details aan bod en leren kinderen leuke gedetailleerde beestjes op papier te zetten.

  Gegarandeerd een leuk eindresultaat en heel veel tekenplezier!


  Dieren van een ervaren tekenaar natekenen is een goede manier om te leren tekenen. De illustrator, Ed Emberly is een bekende tekenaar die gelooft dat iedereen kan tekenen. Hij schreef en werkte aan meer dan 50 boeken. Hij is bekend om zijn eenvoudige illustratiestijl en zijn tekenlessen hebben wereldwijd mensen aan het tekenen gezet.

  Pagina's: 64

  Learn More
 2. uitgeverij deltas kids world kleur- en tekenpret 0690717 | ilovespeelgoed.nl

  uitgeverij deltas kids world kleur- en tekenpret

  €10.95

  Tijd om creatief te zijn met het 'kids world kleur- en tekenpret boek' van Deltas. Tover details erbij met een viltstift en kleur de gewaagde ontwerpen in met vrolijke kleuren. Ontwerp een knotsgekke glijbaan, maak het zonnige strandtafereel af, geef ieder vierkantje een ander ontwerp, creëer coole stickers en ga zo maar door.

  Laat de fantasie werken en tekenen maar!

  Learn More
 3. uitgeverij deltas vrolijke patroontjes kleurpret 0690718-1 | ilovespeelgoed.nl

  uitgeverij deltas vrolijke patroontjes kleurpret

  €10.95

  Wat is er leuker dan patroontjes inkleuren met de vrolijkste kleurtjes? Een kleurboek van Deltas vol mega-girly tekeningen om zelf af te maken. Maak van elke pagina een uniek kunstwerkje. 

  Pagina's: 80

  Learn More
 4. uitgeverij deltas dol op dansen - tekenboek 0690714-3 | ilovespeelgoed.nl

  uitgeverij deltas dol op dansen - tekenboek

  €4.95

  Een geweldig tekenboek voor meisjes die gek op dansen zijn. Van pirouettes en prima ballerina´s tot coole hiphop moves. 
  Laat de fantasie de vrije loop en geef de dansers en danseressen opvallende outfits, leuke make-up en mooie decors om in te dansen! 
  Veel tekenplezier!

  Learn More
 5. uitgeverij deltas het stoere jongens kleurboek 0690715-3 | ilovespeelgoed.nl

  uitgeverij deltas het stoere jongens kleurboek

  €4.95

  In het stoere jongens kleurboek van Uitgeverij Deltas kunnen stoere jongens lekker kleuren. Er zijn allerlei jongenskleurplaten, zoals cowboys, ridders, indianen, raceauto's en zelfs stoere kleding.  

  Pagina's: 64 

  Learn More
 6. uitgeverij deltas het leuke dino tekenboek 0690732-3 | ilovespeelgoed.nl

  uitgeverij deltas het leuke dino tekenboek

  €4.95

  Een tekenboek van uitgeverij Deltas voor kinderen die graag tekenen en van dino's houden. Maak de stoere dinotekeningen af en kleur ze in. Waarvoor is de T-rex op de vlucht? Met wie vecht de velociraptor? Hoe zag de griezeligste dinosaurus eruit?

  Gebruik veel fantasie en teken erop los!

  Learn More
 7. het superleuke meisjes weetjesboek | deltas

  uitgeverij deltas het superleuke meisjes weetjesboek

  €12.95

  Ken je de tien belangrijkste winkelstraten ter wereld? Hoe zeg je in tien verschillende talen "ik hou van jou"? Weet je hoe je je tanden kunt laten schitteren? Heb je enig idee wat dansende geiten met koffie te maken hebben? In dit supercoole retro boek van uitgeverij Deltas staat alles wat je ooit wilde weten over meisjes. Je vind in het boek allerlei weetjes, soms leerzaam, maar soms ook gewoon leuk of zelfs knettergek! Sla het boek snel open en verdiep je in de ontelbare fascinerende feiten die elk meisje MOET kennen! Aantal pagina's: 128 Learn More
 8. het megacoole jongens weetjesboek | deltas

  uitgeverij deltas het megacoole jongens weetjesboek

  €12.95

  Weet je wie de beste sporters allertijden zijn? Ken je extreme hobby's zoals heliskiën of zorbing? Weet je welke coole gadgets spionnen gebruiken? Of hoe je een gevaarlijke haai kunt spotten? In dit supercoole retro boek van uitgeverij Deltas staat alles wat je ooit wilde weten over jongens. Je vind in het boek allerlei weetjes, soms leerzaam, maar soms ook gewoon leuk of zelfs knettergek! Sla het boek snel open en verdiep je in de ontelbare fascinerende feiten die elke jongen MOET kennen! Aantal pagina's: 128 Learn More
 9. de grappigste raadsels voor kinderen deltas | ilovespeelgoed.nl

  uitgeverij deltas de grappigste raadsels voor kinderen

  €8.95

  Het boekje de grappigste raadsels voor kinderen van uitgeverij Deltas staat vol superleuke woordspelingen, hilarische kruisingen en malle moppen. Gegarandeerd lachen bij het lezen van deze honderden megagrappige raadsels!

  'Waarom liggen konijntjes 's avonds zo snel in bed? Omdat ze maar twee tanden hoeven te poetsen'
  'Wat moet je doen als je een groene olifant ziet? Wachten totdat hij rijp is'
  Waarom is een domkop blij als hij een puzzel kan afmaken in twee maanden tijd? Omdat er op de doos drie tot vijf jaar staat'

  Aantal pagina's: 96

  Learn More
 10. uitgeverij deltas vakantie speel- en puzzelboek 0603029 | ilovespeelgoed.nl

  uitgeverij deltas vakantie speel- en puzzelboek

  €9.95

  Slijp de kleurpotloden, pak de stiften erbij en ga aan de slag in dit super leuke Vakantie Speel- en Puzzelboek van Uitgeverij Deltas. Het speelboek staat boordevol leuke puzzels en raadsels, tekenopdrachten, doolhoven, breinbrekers en nog veel meer om er voor te zorgen dat er van verveling tijdens de vakantie geen sprake is!

  Niet alleen is dit puzzelboek erg vermakelijk, ook trainen alle denkpuzzels, taalspelletjes en rekenraadsels de hersenen! 

  Op de laatste bladzijdes van het boek staan de antwoorden op de puzzels. 

  Aantal puzzels: 118

  Learn More

Items 1 to 10 of 146 total

per page
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Set Descending Direction