65 resultaten

wobbel

De Wobbel balance board is houten speelgoed voor jong en oud. Het speelgoed helpt op een fijne manier lekker te bewegen. Je kunt er op staan, in liggen, op wiebelen of mee spelen. De aantrekkingskracht die de Wobbel heeft op kinderen (maar ook op volwassenen) is verbazingwekkend.

Wobbels zijn van bijzonder goede kwaliteit, het hout is glad en voelt fijn aan maar tegelijk is het erg solide en je voelt de kracht van het materiaal er in door. De Wobbel is bewerkt met veilige kindvriendelijke watergedragen blanke lak of linnen-white wash. De balansbord is bekleed met zacht EKO vilt in diverse kleuren voor demping, bescherming en omdat het er mooi uit ziet. Kies de Wobbel die het beste bij jou past.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 65 producten

Wobbel

Of je nu jong of oud bent, voor iedereen komt de Wobbel van pas. Voor de jongste kinderen is er de Wobbel Starter. De Wobbel kan worden gebruik als speelgoed, door het bijvoorbeeld te gebruiken als racebaan of balansbord, maar ook als comfortabele stoel of als hangmat. De Wobbel is er in veel verschillende uitvoeringen, kleuren en formaten. De kleine Wobbels zijn stevig genoeg voor oudere kinderen en zelfs voor volwassenen. Daarnaast bieden we ook Wobbel kussens en matrassen aan. Ontdek het plezier van een Wobbel zelf!

Wobbel board

Heeft je kind al een Wobbel board? Dit board biedt je kind de mogelijkheid om spelenderwijs balans te vinden en de motoriek te oefenen. Het product kan enorm veel gewicht dragen. Het persvilt op de achterkant van de Wobbel biedt zowel de vloer als het board zelf bescherming. Deze is bestendig tegen intensief gebruik. Daarbij komt dat de Wobbel volledig is gemaakt van natuurlijke materialen en veilig is om als speelgoed te gebruiken. Laat je kind het veelzijdige Wobbelboard gebruiken en ervaar het plezier samen!

Wobbel Original

Ga jij voor de Wobbel Original of de Wobbel Pro? De Original variant voel zachter aan, qua materiaal. Deze is in meer kleuren verkrijgbaar dan de Pro. Daarentegen is de Pro variant gemaakt van steviger vilt. Door dit vilt is deze variant beter geschikt voor intensief gebruik en makkelijker schoon te maken. Combineer de Wobbel met een Wobbel kussen om lekker te relaxen! Probeer de Wobbel Original of Pro zelf uit!

Wobbel kopen

Zit je eraan te denken een Wobbel te kopen voor je kind of wellicht om zelf te gebruiken? Bij ilovespeelgoed hebben wij een uitgebreid assortiment aan Wobbels, in verschillende kleuren, formaten en uitvoeringen. Deze kunnen worden gebruikt als speelgoed, maar ook als chille loungestoel! Je kunt het zo gek niet bedenken waar je de Wobbel allemaal voor kunt gebruiken. Doordat het product vrij licht is, is het makkelijk te vervoeren. Ontdekt de voordelen zelf!

Wobbel balansbord voor jarenlang speelplezier!

Gebruik het Wobbel balansbord voor jarenlang speelplezier! De Wobbel borden zijn overal mee naartoe te nemen en kunnen erg veel gewicht dragen. Daarom is deze geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd! De Wobbel kan ook gebruikt worden als speelgoed of als een comfortabel meubel. Met keuze uit verschillende kleuren en formaten, ervaart zowel jong en oud speelplezier van het Wobbel balansbord!

Wat doet een Wobbel?

Een Wobbel is een houten bord met een bocht erin. Dit bord kan door zowel jong als oud, op verschillende manieren worden gebruikt. Voor baby’s en kinderen is het voor de motoriek en balans. Ook voor volwassenen kan het als een balansbord worden gebruikt, omdat het bord erg stevig is.

Welke Wobbel voor welke leeftijd?

De Wobbel kan door iedereen worden gebruikt, of je nu jong of oud bent. Door jongere kinderen kan het worden gebruikt als speelgoed en voor hun ontwikkeling. Volwassenen zouden er evenwichtsoefeningen op kunnen doen. De Wobbel is erg veelzijdig.

Wat is het verschil tussen de Wobbels?

De Wobbel bestaat uit een Original en een Pro variant. Het voornaamste verschil is dat de Wobbel Pro van steviger vilt is gemaakt, ten opzichte van de Wobbel Original, waardoor deze beter geschikt is voor intensief gebruik. Hierdoor is de Pro variant ook makkelijker schoon te maken. Daarentegen is de Wobbel Original in meer kleuren verkrijgbaar.