39 resultaten

yumbox

Als je je kind een lekker en gezonde lunch mee wilt geven dan zijn de Yumbox lunchtrommels heel geschikt. De Yumbox lunchtrommels hebben vrolijk geïllustreerde vakjes, ideaal voor stukjes groenten en fruit. Met de lekvrije siliconen afdichting is het ook mogelijk om yoghurt mee te nemen.

Er zijn verschillende Yumbox lunchdozen verkrijgbaar: Yumbox Original, Yumbox Panino, Yumbax Tapas XL en de Yumbox MiniSnack.

Van oudsher krijgen Franse kinderen hun lunch in gescheiden bakjes mee naar school. Op deze gezonde en gevarieerde eetgewoonten zijn de Amerikaanse Yumboxen geïnspireerd. Via hun kinderen maakten de ontwerpers kennis met de Franse eetgewoonten, waarin gezondheid, variëteit en smaak een hoofdrol spelen.

Ze wilden een doos met een bento-achtig bakje met één deksel dat alle compartimenten apart afsloot en ontwikkelden zó de Jumbox met daaraan een speels element toegevoegd met kleur en illustraties.

Yumbox is niet alleen leuk om te gebruiken, het is ook een educatief hulpmiddel dat kinderen aanmoedigt om hun eigen Yumbox te vullen zó gezonde keuzes te maken.

Lees verder
Sluiten
1-39 van 39 producten

Yumbox

Ontdek de wereld van het Amerikaanse merk Yumbox, het merk dat lunchtijd transformeert in een gevarieerd en gezond eetfestijn. Yumbox is ontstaan uit de visie van twee moeders die geïnspireerd waren door de lunchpauzes op de school van hun kinderen, waar variatie en gezonde voeding centraal stonden. Met deze inspiratie ontwikkelden ze de allereerste Yumbox broodtrommel, een innovatieve lunchbox met verschillende, vrolijk geïllustreerde vakjes. Yumbox is dus de trendsetter geweest voor de bekende bento broodtrommels en lunchboxen. Met de lekvrije vakjes maakt Yumbox gevarieerd eten leuk en moeiteloos!

Gezonde variatie met Yumbox

De Yumbox is gericht op het bevorderen van een gebalanceerd dieet, vooral voor kinderen. Dankzij de verschillende compartimenten van de Yumbox kun je een scala aan voedingsmiddelen meenemen, waardoor het eenvoudig wordt om een evenwichtige lunch samen te stellen. Deze bento lunchboxen stimuleren kinderen om te genieten van een breed scala aan voedingsmiddelen, zoals groenten, fruit, granen en eiwitten. Het is de ideale manier om ervoor te zorgen dat jouw kleintjes alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben, terwijl ze tegelijkertijd kunnen genieten van een heerlijke maaltijd.

Een wereld aan Yumbox broodtrommels

Yumbox biedt een scala aan lunchboxen om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een compacte Yumbox Mini voor tussendoortjes of een ruimere Yumbox Panino voor een uitgebreide lunch, er is altijd een Yumbox die bij je kleintje past. Deze kleurrijke en stijlvolle broodtrommels en snackdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en patronen, van regenbogen tot astronauten, zodat je altijd een Yumbox kunt kiezen die perfect aansluit bij de favorieten van je kind. Daarbij zijn de inlegtrays ook los verkrijgbaar, waardoor je naar hartenlust kunt mixen.

Welke Yumbox kies je?

Het kiezen van de juiste Yumbox broodtrommel hangt af van je behoeften en voorkeuren. De belangrijkste leidraad is om de Yumbox te kiezen die past bij de eetgewoonten en portiegroottes van je kind. Omdat de Yumbox in verschillende formaten verkrijgbaar is, is er voor elk gezinslid en voor elk eetmoment een passende broodtrommel te vinden. Om je op weg te helpen, hebben we een overzicht gemaakt van de verschillende uitvoeringen:

  • Yumbox Original heeft 6 kleinere compartimenten en een uitneembaar vakjesgedeelte. Boterhammen passen hier enkel in wanneer ze gesneden worden. Ideaal voor kleuters en basisschoolkinderen.
  • Yumbox Panino heeft 4 compartimenten en een uitneembaar vakjesgedeelte. Heeft 1 groter vak waar boterhammen in passen. Ideaal voor kleuters en basisschoolkinderen.
  • Yumbox Tapas heeft 4 of 5 compartimenten. De vakken zijn groter dan bij de Panino, dus je kunt er meer in kwijt. Ideaal voor wat grotere eters, tieners en volwassenen.
  • Yumbox Mini is het kleinste formaat. Er zijn 3 compartimenten en een uitneembaar tray. Ideaal voor tussendoortjes en snacks, of voor peuters op de peuterspeelzaal.
  • Yumbox Presto heeft 5 compartimenten en lijkt qua formaat het meest op de Tapas-variant, maar het vakjesgedeelte is van RVS en de tray is niet uitneembaar. De Presto heeft ook minder hoekjes.

Wat kan er in de Yumbox?

De Yumbox biedt genoeg ruimte om een verscheidenheid aan voedingsmiddelen mee te nemen, zelfs sausjes of yoghurt door de lekvrije tray. Maar ook broodjes, wraps, fruitsalades, groenten, nootjes en nog veel meer kunnen in de lunchbox. Ter afwisseling zijn snackgroenten met een dipsausje, mini-sandwiches met verschillende soorten brood en beleg, of kleurrijke regenboogwraps met roomkaas en paprika, komkommer en wortel ook erg leuk. Fruitspiesjes, hartige muffins, mini-pizza’s van rond uitgesneden brood met tomatensaus en favoriete toppings zullen je kleine waarschijnlijk ook erg blij maken! Mogelijkheden genoeg: met Yumbox wordt lunchtijd een culinair avontuur!

Veilig eten met Yumbox

Yumbox hecht veel belang aan de veiligheid van hun producten. De lunchboxen zijn gemaakt van hoogwaardige, voedselveilige materialen die vrij zijn van schadelijke stoffen zoals BPA en ftalaten. Dit zorgt ervoor dat het eten veilig blijft en dat de Yumbox gemakkelijk schoon te maken is. De tray met vakjes is gemaakt van Tritan, dat ook BPA-vrij en ftalaatvrij is. Daarbij houdt het geen geurtjes of smaken vast. De Yumbox heeft verder lekdichte afdichtingen tussen de vakken, zodat voedsel niet kan lekken! Met de bento lunchboxen van Yumbox kun je al met al met een gerust hart genieten van een smakelijke en veilige lunch.

Waar koop je Yumbox?

Bij ilovespeelgoed.nl zijn we dol op de praktische Yumbox lunchbox. Als trots online Yumbox verkooppunt bieden we een breed assortiment van deze lunchboxen aan, waarbij variatie en gezond eten centraal staan. Yumbox brengt niet alleen veelzijdig eetplezier, maar ook gemoedsrust met hun focus op veiligheid. Gemaakt van hoogwaardige, voedselveilige materialen zoals BPA-vrij plastic, zorgt Yumbox ervoor dat jouw maaltijd veilig blijft. Ontdek het gehele aanbod van Yumbox op ilovespeelgoed.nl!