wobbel starter blank gelakt zonder vilt

€ 78,95

Binnenkort leverbaar!

25069

Details

Voor kinderen is het heerlijk om op een Wobbel te staan en er mee te bewegen. Voor de aller jongsten en meer voorzichtige kinderen is er nu de Wobbel Starter, een echte my first Wobbel waarmee ze hun energie kwijt kunnen en op eigen manier mee spelen.

Ieder kind ziet weer iets anders in de Wobbel. Is het een balansbord, schommel, brug, winkeltje, hut, opstapje, racebaan, lounge stoel, hangmat, gymtoestel, poppenkast, voetbaldoeltje of toch de rug van een olifant? Ze kunnen er alle kanten mee op. Het helpt op een speelse manier bij het lichaamsbewustzijn en het ontwikkelen van het evenwicht en de motoriek. 

Deze kleinere Wobbel met slankere taille en uitlopende hoeken is ontworpen om extra stabiliteit te bieden aan kleine gebruikers. Hij is lichter van gewicht en daardoor gemakkelijker te tillen en in verschillende posities te plaatsen voor kleine handen. Ideaal voor onderweg op vakantie of zomaar een tripje.

Kleiner van formaat maar nog steeds sterk genoeg om door oudere kinderen en volwassenen gebruik te worden. Oudere kinderen kunnen hem gebruiken voor het oefenen van gewaagdere balansmoves. Voor volwassenen is het fijn om er op te staan, te bewegen en de spieren in de voet en onderbeen te oefenen. Staan op de Wobbel werkt rustgevend en geeft ontspanning.

De Wobbel is van oorsprong afkomstig uit de Waldorf-school. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School.

De Wobbel is gemaakt van gestapelde en geperste lagen beukenhout en kent een unieke kromming. Ze bevatten allemaal een EKO keurmerk. Let op, deze Wobbel heeft geen vilt bedekking aan de onderzijde. Wat hem een meer natuurlijke look geeft. 

De Wobbel Starter is volledig gemaakt van natuurlijke materialen en CE-gemarkeerd als veilig speelgoed.

Gewicht standaard Wobbel ca. 2 kilo
Gebruiksgewicht Wobbel Starter tot 100 kilo

Deze Wobbel is gelakt met watergedragen blanke lak dat de Wobbel een heel natuurlijke houten uitstraling geeft. 

In verband met de grootte van dit artikel kunnen we de wobbel helaas niet feestelijk ingepakt bezorgen.

` ` ` ` ` ` ` `
leveranciersnummer STARNOF
Artikelnummer STARNOF
leeftijd vanaf 0 jaar
afmeting 70x27,5 cm
merk wobbel
bezorginformatie op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd.
prijs € 78,95
Video
terug naar boven