113 resultaten

knuffeldoekjes

Voor kleine baby's is een knuffeldoekje onmisbaar en onweerstaanbaar. Vóór het voeden of ná het voeden, een tut is altijd ontspannend en troostrijk voor de baby. 

Bij ilovespeelgoed.nl hebben we een grote variatie in knuffeldoekjes. De meesten zijn voorzien van een bolle ronde vorm. Dat is vertrouwd! 
En ze hebben knoopjes in de hoeken, zodat met de vingertjes de nieuwsgierigheid geprikkeld wordt. En als je kleintje even niet wil friemelen aan de leukste knuffeldoekjes heeft ilovespeelgoed altijd een groot baby speelgoed wat de interesse van je boefje trekt.

Maar er zijn ook doekjes met verschillende texturen en babydoekjes waar een speen aan bevestigd kan worden. Zó kan de baby zelf kiezen waar het het liefste op wil sabbelen.

Lees verder
Sluiten
96-113 van 113 producten

Knuffeldoekje

Voor kleine baby's is een knuffeldoekje, tutteldoekje of tutpoppetje onweerstaanbaar. Heb je eenmaal de favoriet van je kleine ontdekt? Verlies hem dan niet uit het oog! Want naast ontzettend schattig en niet te weerstaan is een knuffeldoekje onmisbaar, voor jou én je baby. Zelf wil je natuurlijk niets anders dan je kleine de hele dag door knuffelen. Voor je baby is een knuffeldoekje het allerfijnste, na de knuffels van de ouders uiteraard!

Zo belangrijk is een knuffeldoekje

Het belangrijkste waar een knuffeldoekje voor is; een knuffeldoekje geeft je baby het gevoel van veiligheid en geborgenheid. Als ouder ben je natuurlijk het allerbelangrijkste, maar je kunt niet altijd in de buurt zijn. Dan is het fijn dat er iets vertrouwds en troostends in de buurt is. Spelen met speelgoed is bovendien nog niet echt iets wat een pasgeboren baby doet. Vraag je je af of een knuffeldoekje wel veilig is voor je kleine spruit? Zo lang er geen bulk aan vulling in het doekje zit en er niet allemaal versiersels zoals oogjes en knoopjes op zitten, kan een knuffeldoekje geen kwaad. De leeftijd van je kleine speelt trouwens wel een rol. Onder de zes maanden is het sowieso niet aan te raden om een knuffel in bed te leggen tijdens het slapen.

Een dierentuin vol knuffeldoekjes

Dieren blijven favoriete knuffels, dat kan ook niet anders. De meeste dieren zijn, ondanks dat ze in het echt heel gevaarlijk zijn, superschattig om te zien. Denk aan zachte beren, wollige schapen of slingerende apen. Die wil je toch allemaal knuffelen?! Of een grappige giraffe met zijn opvallende vlekken. Konijnen zijn minder gevaarlijk om in huis te hebben, maar wel heel snoezig en dus perfect voor een knuffeldoekje. De lange oren zijn heerlijk om op te sabbelen of om gewoon in het knuistje te houden.

Meer dan alleen een knuffeldoekje

Zowel voor of na het voeden, is een knuffeldoekje bijzonder ontspannend en troostrijk voor de baby. Pluspunt: je kunt het knuffeltje ook als spuugdoekje gebruiken! Zorg er wel voor dat je extra knuffeldoekjes hebt van de favoriet, dan kun je ze namelijk zonder problemen in de was doen. Er is dan immers altijd een knuffeldoekje binnen handbereik van je kleine.

Wanneer je baby al een paar maanden oud is, zijn de doekjes leuk babyspeelgoed. Zo zijn er knuffeldoekjes met labeltjes of knopen erin gelegd die uitnodigen tot aanraking. Of er zit een handig lipje aan waar je een speen of bijtspeelgoed aan vast kunt maken. Dat maakt het ook ideaal om terug te vinden wanneer het gevallen is of op de grond wordt gegooid.

De mooiste merken met de leukste knuffeldoekjes

Bij ilovespeelgoed.nl kun je je lol op als kersverse ouder. We hebben namelijk een uitgebreid aanbod met producten voor kinderen van alle leeftijden. Voor binnen en buiten, de verzorging, ontwikkeling en voor urenlang speelplezier. Bovendien vind je bij ons de mooiste merken die de leukste en liefste knuffeldoekjes maken. Denk aan merken als Liewood, Jellycat en Little Dutch. Uiteraard hebben we nog veel meer in ons assortiment, bekijk dit allemaal online en laat je verrassen!