210 resultaten

verf

Talent is niet nodig. Juist liever geen talent. Dat maakt het schilderen en verven van kinderen zo spontaan en mooi. Voor kinderen die direct aan de slag willen, hebben we bij ilovespeelgoed.nl allerlei soorten verfsets en verfmateriaal van Djeco, Creall, Primo en Natural Earth Paint. 

Lees verder
Sluiten
1-48 van 210 producten

Kinderverf

Bij ilovespeelgoed.nl hebben we niet zomaar kinderverf, maar verf waarmee elk kind zijn innerlijke creativiteit kan uiten. Talent is daarom niet nodig. Wanneer kinderen ongedwongen schilderen en verven wordt het juist zo spontaan en mooi mogelijk! En met goede verf werkt het bovendien nog prettiger. Denk aan vingerverf voor de kleintjes of aan plakkaatverf in de mooiste kleuren. Ook wanneer je natuurlijke kinderverf of andere kindvriendelijke verf wilt hebben, ben je bij ons aan het juiste adres!

Kinderverf kleuren

Kleine kunstenaars in spe willen meestal kinderverf in allerlei kleuren. Met een kinderverf set heb je doorgaans een mooie collectie van de meest gebruikte kleuren. Voor kinderen die direct aan de slag willen, hebben we bij ilovespeelgoed.nl allerlei soorten verfsets en verfmateriaal van verschillende merken. Djeco heeft bijvoorbeeld verschillende sets om op nummer te schilderen. Wil je andere merken en meer kinderverf kleuren ontdekken? Bekijk ons uitgebreide assortiment rustig online.

Welke soorten kinderverf zijn er?

Er zijn ontelbaar veel soorten kinderverf. Zo bestaat er bijvoorbeeld speciale kinderverf voor hout, maar ook eierverf. Rondom Pasen is dit altijd een geslaagd cadeau om te geven of om zelf mee aan de slag te gaan samen met de kinderen. Creall is een merk dat uitblinkt met zijn plakkaatverf. Er is bijna geen school of andere locatie waar ze met creatief speelgoed werken, waar dit merk niet te zien is. Ander knutselverf en verfspullen vind je ook van het merk Primo. Om je zoektocht naar de juiste verf voor kinderen wat makkelijker te maken zetten we de verschillende soorten kinderverf voor je op een rij:

Kinderverf uitwasbaar

Het kan nog wel eens een uitdaging zijn om kinderverf uit kleding te krijgen. Gelukkig bestaat er genoeg kinderverf dat uitwasbaar is. Praktisch alle vingerverf is uitwasbaar. Ook plakkaatverf is redelijk goed uit kleding te wassen, bovendien is het goed te verwijderen van tafels en stoelen. Wil je zeker weten of een specifieke kinderverf uitwasbaar is, bekijk dan de productspecificaties. Heb je liever alleen natuurlijke verf voor je kind? Natural Earth Paint is een prachtig merk dat niet-giftige verf maakt met alleen maar biologische ingrediënten!

Kinderverf kopen

Je kunt niet alleen kinderverf kopen bij ilovespeelgoed.nl, maar ook penselen en verfbenodigdheden en een hoop ander soorten speelgoed. Met de juiste materialen zijn de mogelijkheden veel uitgebreider. Meng bijvoorbeeld je eigen kleur op een handig palet en zet de fijnste lijntjes met een kleiner penseel. Bovendien wordt het een stuk makkelijker om de boel schoon te maken. Alle benodigdheden kun je eenvoudig samen met je kinderverf kopen in onze webshop!