62 resultaten

dino knutselen

1-48 van 62 producten

Dino knutselen

Opgravingen en ontdekkingen doe je met ons aanbod dino knutselspullen. Je kunt natuurlijk zelf met een lege wc-rol en karton de leukste dino’s in elkaar knutselen, maar met ons aanbod dino knutselspullen maak je het nog leuker voor je kleine. Stickers, stempels … kinderen zijn er dol op! Net als op dinosaurussen trouwens. Dino’s knutselen is een leuke activiteit voor op een druilerige namiddag. Met een dino knutselpakket zal je zoon of dochter altijd blij zijn!

Dino’s knutselen is voor elke leeftijd

Wanneer je aan tafel zit te knutselen met je kleine, neemt de fantasie de vrije loop en komen de dino’s tot leven. Dit soort geluiden zullen daarom ongetwijfeld voorbij komen. Een peuter zal echter andere belevingen hebben dan een kleuter, maar elke leeftijd kan een dino knutselen met ons aanbod creatief speelgoed. Voor een creatieve middag hebben we de nodige inspiratie en producten in huis. Hiermee heb jij strak je eigen huis vol staan met de Triceratops, Velociraptors en Brontosaurussen van je kind.

Dino’s knutselen en opgraven is verrassend leuk!

Niets past beter bij dinosaurussen dan opgravingen. Het zijn oeroude prehistorische dieren die allang uitgestorven zijn. Een dino opgraven is niet alleen besteed aan archeologen, je kunt dit gewoon thuis aan de keukentafel doen. Lekker er op los hameren voor het grove uitbikken en nauwkeurig vegen om de dino in zijn geheel vrij te krijgen. Geef je kind een dino-ei en hij of zij zal helemaal blij zijn wanneer deze na hard werken eindelijk uitkomt. En wanneer er een skelet wordt opgegraven, kan hij er met onze dino boeken achter komen welke dinosaurus het precies is.

Eerst dino’s knutselen, daarna ermee spelen!

Is je kleine gek van dino speelgoed? Het mooie van dino’s knutselen is dat je kind er na het maken ook leuk mee kan spelen. Naast spelen met het bekende speelgoed is dit altijd fijn. Een volledig knutselpakket is trouwens niet altijd nodig. Met een paar strijkkralen kan je kind de mooiste fantasie dino’s maken. Of hij weet je te verrassen en er komt een levensechte brullende dino met enorme tanden en klauwen tevoorschijn. Dino’s knutselen is gevaarlijk leuk om te doen!