schommels, ringen & trapeze

57 resultaten

Pagina
 1. Sale
  solvej baby- en kleuterschommel - donker grijs
  Normaal  178,95 Speciale prijs  143,16
 2. Sale
  solvej baby- en kleuterschommel - geel
  Normaal  178,95 Speciale prijs  143,16
 3. Sale
  solvej kinderschommel - grijs
  Normaal  138,95 Speciale prijs  111,16
 4. Sale
  solvej kinderschommel loft - lichtgrijs
  Normaal  153,95 Speciale prijs  123,16
 5. Sale
  solvej baby- en kleuterschommel - zwart
  Normaal  178,95 Speciale prijs  143,16
 6. Sale
  solvej baby- en kleuterschommel vilt - licht grijs
  Normaal  188,95 Speciale prijs  151,16
 7. Sale
  solvej baby- en kleuterschommel - wit
  Normaal  178,95 Speciale prijs  143,16
 8. Sale
  solvej baby- en kleuterschommel - groen
  Normaal  178,95 Speciale prijs  143,16
 9. Sale
  sawdust & rainbows speeltoestel finn - pastel
  Normaal  334,95 Speciale prijs  267,96
 10. Sale
  sawdust & rainbows speeltoestel finn - rainbow
  Normaal  334,95 Speciale prijs  267,96
 11. Sale
  sawdust & rainbows speeltoestel finn - monochrome
  Normaal  334,95 Speciale prijs  267,96
 12. Sale
  lillagunga trapeze witte berk - zwart
  Normaal  124,95 Speciale prijs  86,95

57 resultaten

Pagina

 

Er is bijna geen speeltuin zonder schommel. Waarom zou je thuis dan geen kinderschommel nemen? Met een beetje ruimte in of om het huis is er een hoop mogelijk. Gelukkig maar, want met een kinderschommel is je kleine eigenlijk altijd blij! Kinderen zijn bewegelijk en kennen nog geen angsten zoals volwassenen, dit is ook niet zo gek want ze zien de gevaren nog niet. Het liefst halen ze de wildste capriolen uit. Met een kinderschommel kunnen ze op een veilige manier hun energie kwijt en opladen met een euforisch gevoel!

Kinderschommels van hout

Wij zijn we gek op houten speelgoed en speelgoed waar kinderen van in beweging komen. Daarom hebben we kinderschommels van hout in ons uitgebreide assortiment. In de producten van het merk Small Foot zien we dezelfde liefde terugkomen. Ze ondersteunen de ontwikkeling van je kindje, zowel de fysieke als mentale beweging wordt in gang gezet. We hebben niet alleen kinderschommels van hout, maar ook:

 • Ringen
 • Trapezes
 • Speeltoestellen

Hippe kinderschommels

Bij ilovespeelgoed.nl kun je speelgoed in de breedste zin van het woord kopen! Daar horen hippe kinderschommels natuurlijk bij. Laat het idee van een rechthoekig plankje en twee touwen los, neem bijvoorbeeld een touw met een organisch zitgedeelte onderaan. Het ouderwets speelplezier hoeft er natuurlijk niet oud uit te zien. Hippe kinderschommels vind je onder andere van het Finse merk Lillagunga. Je ziet de klassieke houten schommel prachtig gecombineerd met modern design.

Is een kinderschommel ook geschikt als babyschommel?

Baby’s houden van wiegen, maar ze hebben nog niet de kracht om zelfstandig overeind te blijven zitten, laat staan om zichzelf vast te houden. Een doorsnee schommel is dus niet geschikt voor baby's. Wel zijn er speciale zitjes die uitstekend geschikt zijn voor de jongsten onder ons. Solvej Swings heeft naast kinderschommels ook een babyschommel in verschillende uitvoeringen. Hiermee heeft je ukkepuk veel plezier, maar kun je hem ook troosten. Veel baby’s worden namelijk rustig wanneer ze gewiegd worden.

Kinderschommels kopen

De verschillende merken die we hebben genoemd geven duidelijk aan dat je bij ilovespeelgoed.nl terecht kunt om kinderschommels te kopen. Wil je meer buitenspeelgoed en attributen waar je kind mee in beweging komt? Kijk dan ook eens naar de speeltoestellen van Fitwood en Sawdust & Rainbows. Deze zijn uitstekend te combineren met kinderschommels, je kunt in elk geval nooit te veel kopen om de vrije beweging en het zelfvertrouwen van je kind te stimuleren!