16 resultaten

speelkeukens

Kinderkeukens zijn er niet alleen voor meisjes. Ook jongens bakken graag een eitje voor papa en mama. Bij ilovespeelgoed hebben we een divers assortiment van kinderkeukens van merken zoals Plan Toys, Djeco, Janod, Vilac en Kids Concept.

Ook aan kleinbehuisden is gedacht met keukensets voor op de tafel.

Bekijk ook eens de bijpassende keukenspullen, etenswaren en kinderschortjes!

Lees verder
Sluiten
1-16 van 16 producten

Speelkeukentje

Schuilt er een ware keukenprins of -prinses in jouw kleine? Dan zal hij of zij een speelkeukentje vast en zeker fantastisch vinden. Favoriete koekjes bakken, een lekker soepje maken of een appeltje snijden, het kan allemaal in de keuken. Krijgt u het een klein beetje benauwd bij de gedachte van een speelkeuken in uw huis? Wees gerust, ook aan kleinbehuisden is gedacht met handige keukensets voor op tafel. Speelkeukentjes zijn er in allerlei soorten en maten!

Kinderkeuken

Een speelkeukentje is niet veel anders dan een kinderkeuken. Kinderen willen graag situaties nabootsen. En de alledaagse dingen zoals koken zien ze natuurlijk elke dag gebeuren. Dat kinderen graag in een keukentje spelen is dan ook geen verrassing. Alleen is het niet altijd veilig om ze hun gang te laten gaan bij het aanrecht. Met een kinderkeuken kan je zoon of dochter vrijuit spelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over scherpe messen of een fornuis dat staat te branden. Merken als Janod, Little Dutch en Liewood maken bovendien keukentjes die prachtig zijn om te zien. Het is mede daardoor een genot om je kleine in de keuken aan het werk te zien!

Houten speelkeukentje

In de keuken wordt gewerkt, daarom is het slim om te kiezen voor een stevig materiaal. Een houten speelkeukentje kan tegen een stootje, wel zo prettig! Daarnaast zien ze er mooi uit. Doorgaans wordt een kinder speelkeukentje in de woonkamer gezet, dan is het wel fijn dat deze een beetje opgaat in de rest van je interieur. Een houten speelkeukentje is vaak neutraal qua vormgeving en kleur. Bijpassende houten keukenspullen en speelgoed eten en drinken vind je ook bij ilovespeelgoed.nl. Net als schortjes en koksmutsen om het geheel af te maken!

De leukste speelkeukentjes bij ilovespeelgoed.nl

De leukste speelkeukentjes en ander speelgoed vind je bij ilovespeelgoed.nl! En om het geheel compleet te maken kan je kleine ook zijn eigen groente en fruit op de markt kopen om vervolgens te bereiden in zijn eigen speelkeukentje. In ons assortiment vind je namelijk ook alles op het gebied van winkels, marktkramen en winkelspullen. Dit alles koop je eenvoudig online samen met de leukste speelkeukentjes bij ilovespeelgoed.nl!