72 resultaten

buitenspeelgoed

Ballen met expressieve afbeeldingen, kleurrijke vliegers, vrolijke springtouwen: Djeco heeft een heel scala aan vrolijk buitenspeelgoed!

En met de sierlijke paraplu's en flexibele poncho's ben je beschermd tegen een regenbuitje.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 72 producten

Djeco buitenspeelgoed

Djeco is een gerenommeerd speelgoedmerk met unieke designs van zowel het binnen- als buitenspeelgoed. Het Djeco buitenspeelgoed is ideaal voor kinderen die graag buitenspelen en voor ouders die graag willen dat hun kleintjes wat meer buiten spelen. Het kleurrijke en fantasievolle ontwerp van het buitenspeelgoed spreekt kinderen erg aan waardoor ze er graag mee spelen. Daarbij is er voor ieder wat wils. Het assortiment buitenspeelgoed van het Franse merk is namelijk erg ruim: vliegers, ballen, loopklossen, springtouwen, skippyballen en zelfs regencapes en paraplu’s om ook met een buitje buiten te kunnen spelen.

Het bijzondere van Djeco buitenspeelgoed

Met de kenmerkende, mooie illustraties van Djeco is het buitenspeelgoed ook een lust voor het oog. Of het nu om een leuke activiteit voor een verjaardagsfeestje gaat of om een gezellige activiteitenmiddag in eigen achtertuin, met het buitenspeelgoed van Djeco kunnen kinderen hun verbeelding en creativiteit gebruiken om volop te genieten van speelplezier in de buitenlucht. Een ander groot voordeel van Djeco buitenspeelgoed is dat het veilig en duurzaam buitenspeelgoed is. Het speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan, zodat kinderen er jarenlang van kunnen genieten.

Hoog, hoger, hoogst met een Djeco vlieger

Vliegers zijn voor de meeste kinderen fascinerend speelgoed. Een Djeco vlieger wordt daarom vaak ook met een enorme lach op het gezicht ontvangen, klaar om er direct mee buiten te spelen. De vliegers van Djeco hebben doorgaans de kenmerkende prachtige illustraties, hebben unieke vormen en mooie kleuren. Van dierenvliegers tot een vliegtuigvorm en de klassieke vierhoekige vorm. Met lange, gekleurde staarten of zonder staarten. En of het nou een dagje in het park is of op een andere open plek met veel wind, met een vlieger is het gegarandeerd veel buitenpret.

Een Djeco bal voor elk moment

Als er speelgoed is dat al eeuwenoud is en ideaal buitenspeelgoed, is het wel de bal. Het leukste aan specifiek een Djeco bal zijn de prachtige illustraties en mooie heldere kleuren, wat voor een grote aantrekkingskracht bij kinderen zorgt. Daarbij zijn ballen in het algemeen eenvoudig, maar ontzettend veelzijdig speelgoed die iedere leeftijdscategorie aanspreken. Basketbal, voetbal, trefbal, stoepranden, landverovertje, volleybal, fopbal, ezelen… De lijst met speelmogelijkheden is eindeloos, wat de bal tijdloos en geliefd speelgoed maakt.

Naast de reguliere ballen die de meesten wel kennen, zijn er ook strandballen van Djeco. Strandballen zijn ideaal voor een dagje strand of in het zwembad, omdat ze speciaal voor dergelijke omgevingen zijn ontworpen. Lichtgewicht, makkelijk mee te nemen, groot en dus goed te zien en vangen, en met een hoog drijfvermogen. Een potje voetbal? Of liever volleybal of waterpolo? Met een strandbal kunnen vrijwel alle balspelletjes gespeeld worden. Ideaal dus voor een dagje in en om het water.

Skippyballen zijn net als gewone ballen en strandballen bijna niet weg te denken bij buitenspeelgoed. Met een Djeco skippybal heerlijk zelf rondspringen of juist een wedstrijdje skippybal: niet alleen hartstikke leuk kinderspeelgoed, maar ook erg nuttig voor de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert het buiten actief zijn, de fysieke en motorische vaardigheden én versterkt de spieren. Vooral heerlijk (blijven) springen dus in de buitenlucht!

Buitenspeelgoed met een vleugje nostalgie

Touwtje springen, op klossen lopen, linten door de lucht zwaaien als een koorddanser… Er is buitenspeelgoed dat ouders doet verlangen naar vroegere tijden en de wens om bij hun kroost hetzelfde speelplezier van weleer aan te wakkeren. Djeco heeft gelukkig genoeg nostalgisch buitenspeelgoed! De springtouwen van Djeco hebben een klassieke vorm met grote handvatten die ideaal zijn voor kleine kinderhandjes. Ook de loopklossen en de gymastieklinten hebben de voor Djeco kenmerkende opvallende kleuren en dessins. Veel speelplezier in de buitenlucht met een vleugje nostalgie.

 

Omdat we niet van suiker zijn: Djeco kinderparaplu’s en regencapes

Buitenspelen in weer en wind; niet alleen gezond, maar voor kindjes ook hartstikke leuk. Met de Djeco kinderparaplu’s en regencapes is in de regen buiten spelen een feestje. Trotseer (en flaneer) met de prachtig geïllustreerde Djeco paraplu’s en regencapes in stijl de druilerige dagen. Regenlaarsjes aan, regencape om, paraplu mee en dan het allerleukste: flinke plasjes zoeken en springen maar! Een spetterende en magische ervaring voor jong (en oud!).