62 resultaten

pomea poppen

Djeco poppen zijn tijdloos en leuk speelgoed voor kinderen, waarmee ze hun verzorgers kunnen imiteren en hun fantasie kunnen uiten. Djeco biedt diverse poppen met verschillende eigenschappen, inclusief accessoires en meubels voor een complete speelervaring. Zowel thuis als onderweg kunnen kinderen genieten van het poppenplezier met Djeco.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 62 producten

Djeco poppen

Kinderen imiteren graag hun verzorgers. Vadertje en moedertje spelen met een Djeco pop is voor kinderen een veilige manier om zich uit te leven in imitatie- en fantasiespel. Het is speelgoed waarmee niet alleen volwassenen nagedaan worden, maar waarbij kinderen ook emoties en dromen uitbeelden. Bovendien helpen poppen om de verbeelding en de creativiteit te stimuleren. Eigen verhalen verzinnen of iets alledaags naspelen: niets is zo fijn als in je eigen poppenwereldje vertoeven en mooie avonturen beleven!

Een wereld aan Djeco poppen

Djeco heeft veel verschillende poppen: van poppen met een vinyl lijfje die mee mogen in bad tot poppen met een zacht lijfje. De Djeco Pomea poppen zijn ook divers in hun uiterlijk. Er zijn poppen met bruine oogjes, blauwe oogjes en in verschillende huidskleuren. Zo is er voor iedere poppenouder een favoriet poppenkind. Naast de babypoppen zijn er ook Djeco poppenhuis poppen in allerlei uitvoeringen: van een gezinnetje tot een opa en een oma. Voor in het poppenhuis, maar ook leuk om verstoppertje mee te spelen in de woonkamer of ze mee te nemen naar een picknick in het park. Kinderen kunnen de fantasie de vrije loop laten en samen met de pop de wereld verkennen.

Een dag uit het leven van een poppenouder

Als trotse poppenouder wil je je Djeco Pomea poppenkindje graag goed verzorgen. Niet alleen door veel knuffels en aandacht te geven, maar ook met de leukste poppenaccessoires van Djeco. Na het wakker worden, eerst een schone luier aan met de mooie verschoonset van Djeco. Daarna een stijlvolle poppenoutfit aan met bijpassende poppenschoentjes. Dan samen een hapje eten met de poppenvoedingsset, om vervolgens de dag spelend door te brengen. En ’s avonds, na een fantastische speeldag, de pop een warm slaapzakje van Djeco aan en samen naar bed. Welterusten, morgen weer een dag vol avontuur!

Poppenplezier met Djeco: thuis én onderweg

Ook buitenshuis of onderweg willen kinderen hun favoriete speelkameraadje vaak mee. Een rondje wandelen door het park of boodschappen doen? Neem de lievelingspop in de Djeco poppenbuggy mee of in de zachte poppenreiswieg. Of liever de pop alles laten meebeleven in de speeltuin en de handjes vrij? Dan is de poppendraagzak van Djeco ideaal. Het poppenkindje zit dicht tegen de poppenouder aan en kan mee op de draaimolen of samen van de glijbaan roetsjen!

Maar ook voor binnenshuis heeft Djeco veel poppenmoois. Het rollenspel met een poppenkind is immers nóg net ietsje leuker met poppenmeubels. Zo heeft Djeco een sierlijke poppenwieg waarin de pop warm ingestopt kan worden. Voor het gezellig mee tafelen is er een poppenstoel met handig blad om het poppenservies op te leggen. En zelfs aan een heus kledingrek speciaal voor snoezige poppenkleertjes is gedacht. De poppenoutfits kunnen aan de hangertjes opgehangen worden en zijn zo altijd binnen handbereik voor kleintjes. Niet alleen ontzettend leuk speelgoed, maar het ophangen van poppenkleertjes stimuleert ook de motorische ontwikkeling.