213 resultaten

spelletjes

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met spelletjes spelen! Samen of alleen, solospelletjes of coöperatieve spelletjes. Met fantasierijke en innovatieve ontwerpen biedt Djeco spellen voor kinderen van alle leeftijden.

Spelletjes zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief en stimuleren vaardigheden zoals logisch denken, concentratie en creativiteit.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 213 producten

Djeco spellen

Met fantasierijke en innovatieve ontwerpen biedt Djeco spellen voor kinderen van alle leeftijden. Van vrolijke bordspellen tot spannende kaartspellen. De spelletjes van Djeco kenmerken zich door de hoogwaardige materialen en hebben prachtige, kleurrijke ontwerpen die kinderen aanspreken.Djeco creëert niet alleen innovatieve spellen, maar steekt ook klassieke spellen in een nieuw jasje. Zo worden spellen als ganzenbord en ludo ontworpen in sprekende kleuren, zijn ze fantasierijk en een beetje retro. Niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief en stimuleren ze vaardigheden zoals logisch denken, concentratie en creativiteit.

Welk Djeco spel kies jij?

Je kunt eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen met spelletjes spelen! Samen of alleen, solospelletjes of coöperatieve spelletjes. Er is een Djeco spel in elke vorm en voor elke leeftijd. Bij het kiezen van het juiste kinderspelletje is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd en vaardigheden van jouw kind. Hieronder enkele tips om op basis van leeftijd te kiezen uit het uitgebreide assortiment Djeco spelletjes van ilovespeelgoed.nl.

Wereld vol kleuren en vormen

Al voor kinderen vanaf 2 jaar heeft Djeco vrolijke spelletjes ontwikkeld. Vanaf deze leeftijd beginnen kinderen met kleuren en vormen herkennen. Djeco heeft spelletjes die op deze vaardigheden inspelen, zoals de serie Primo Ludo. Ook leuk zijn de klassiekers bingo en memory die de cognitie stimuleren. Verder is er de kleurrijke ‘Little’ spelletjesreeks, waaronder Djeco Little Circuit en Djeco Little Cooperation. Speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten met eenvoudige spelregels. De reeks is ontworpen om verschillende vaardigheden op een speelse manier te stimuleren. Het kinderspeelgoed helpt onder andere bij de ontwikkeling van:

  • Kleurherkenning
  • Vormherkenning
  • Ruimtelijk inzicht
  • Samenwerking
  • Strategisch denken

De eerste gezelschapsspelletjes!

Vanaf 3 jaar kunnen de eerste gezelschapsspelletjes gespeeld worden. Wel met eenvoudige regels, maar dat zal het plezier van samen een bordspel spelen niet in de weg staan! Voor kinderen van deze leeftijd gaan ook telvaardigheid en behendigheid een grotere rol spelen. ‘Pinstou’ en ‘Crococroc’ van Djeco spelen op deze vaardigheden in en zijn nu erg geschikt. Ook beginnen peuters nu met eenvoudige puzzel- en geheugenspellen en houden figuurtjes in balans met een evenwichtsspelletje. Er zijn meerdere evenwichtsspelletjes van Djeco, elk in een ander thema. Voor ieder wel een favoriet dessin!

Train het geheugen!

Voor kinderen van 4 tot 6 jaar helpen spelletjes om het geheugen te ontwikkelen en het observatievermogen aan te scherpen. Bordspellen, puzzelspellen en samenwerkingsspellen dragen hieraan bij. Bordspelletjes mogen voor deze leeftijdsgroep al iets complexer, met bijvoorbeeld eenvoudige optelsommen zoals in de Djeco bordspellen ‘P’tit market’ en ‘Additions’. Ook is er voor deze leeftijdsgroep een ruim aanbod aan kaartspellen waarbij het geheugen of strategie centraal staan. Maar ook klassieke spellen zoals Djeco mikado zijn leuk!

Logisch nadenken en strategie

Voor grotere kinderen vanaf 7 jaar heeft ilovespeelgoed.nl een uitgebreid assortiment aan leuke kaartspellen. Van een kaartspel waarbij bluffen centraal staat tot een kaartspel waar strategie of het geheugen centraal staat. Spelletjes voor deze leeftijdsgroep bevatten elementen waarbij het nodig is om logisch na te denken of strategieën te bedenken. De Sologic puzzelspellen zijn heel geschikt en ook kettingreactiespellen Djeco Zig & Go zijn uitdagend speelgoed.

Djeco kaartspelletjes voor jong en oud

Naast bordspellen, heeft Djeco een heel uitgebreid assortiment van kaartspelletjes. Met kleurrijke en sprekende illustraties trekken Djeco kaartspelletjes de aandacht van kinderen. Ze zijn ontworpen om verschillende vaardigheden te bevorderen, zoals geheugen, strategie, snelheid, en samenwerking en bieden uren speelplezier voor kinderen van verschillende leeftijden. Voor elke leeftijd is er een geschikt Djeco kaartspel. De kaarten zijn met de Djeco kaarthouder ook nog eens makkelijk vast te houden. Hieronder staan enkele voorbeelden van leuke Djeco kaartspellen uit het assortiment van ilovespeelgoed.nl:

  • Djeco Little Family is een leuk en eenvoudig kaartspel dat jonge kinderen helpt bij het ontwikkelen van observatie- en geheugenvaardigheden, terwijl ze genieten van speelse illustraties en het plezier van het matchen van dierengezinnen. Het is een ideaal spel voor gezinnen om samen te spelen met kinderen vanaf 2 jaar oud.
  • Batanimo is een Djeco spel voor 3 jaar dat draait om het verzamelen van dierenkaarten. De spelers draaien tegelijk de kaarten om. Wie het grootste en sterkste dier heeft, krijgt de kaarten. De speler met de meeste gewonnen kaarten is de uiteindelijke winnaar van het spel.
  • Piratatak is een leuk en interactief kaartspel voor kinderen voor 5 jaar en ouder waarbij spelers strategisch moeten nadenken en tactische keuzes moeten maken om hun piratenschip te bouwen en de schatten te veroveren, terwijl ze tegelijkertijd de valstrikken van andere spelers ontwijken.

Uitdagende Djeco spellen

De Sologic Djeco spellen zijn een serie uitdagende puzzelspellen voor kinderen vanaf 7 jaar oud. Het doel van de spellen is om de uitdagingen op te lossen door logisch denken en redeneren toe te passen. Er zijn verschillende spellen in de Sologic serie, waaronder Cubissimo, Polyssimo en Pentanimo. Elk spel heeft zijn eigen unieke set van uitdagingen en moeilijkheidsgraden. Educatief speelgoed ontworpen om het ruimtelijk inzicht, de logica, de concentratie en de probleemoplossende vaardigheden van kinderen te bevorderen.

Ook de spellen in de Zig & Go serie zijn erg leuk en uitdagend voor deze leeftijdsgroep. De spelletjes variëren in thema en uitdaging, maar ze hebben allemaal gemeen dat ze kinderen uitnodigen om hun eigen bouwwerken te bedenken en te bouwen volgens de bijgeleverde opdrachtkaarten of hun eigen verbeelding te volgen. Kinderen kunnen experimenteren met verschillende combinaties van blokken, de invloed van de zwaartekracht en magnetisme ontdekken. Daarnaast gebruiken ze hun creativiteit om unieke constructies te bouwen. Zoals gebruikelijk bij Djeco zijn de spellen schitterend vormgegeven.