203 resultaten

houten speelgoed

Het Franse merk Djeco heeft een grote variatie in houten speelgoed voor klein en voor groot. 

Van houten puzzels tot houten stapelblokken en van houten magneten tot houten sieraden. Allemaal met verrassende designs en vrolijke kleuren.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 203 producten

Djeco houten speelgoed

Djeco is een Frans merk waar ilovespeelgoed groot fan van is. Het Djeco houten speelgoed ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook kwalitatief en duurzaam. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en ze aan te moedigen om te blijven ontdekken. Het merk werkt samen met ontwerpers, illustratoren en uitvinders om tot het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te komen. Het resultaat is niet alleen prachtig, maar het helpt kinderen ook om hun vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze volop plezier hebben!

Rollenspel: van chef-kok tot kapper

Peuters en kleuters kunnen helemaal opgaan in rollenspel en een Djeco theeservies, houten groenten en fruit, een houten kappersset of gereedschapskist kunnen dan natuurlijk niet ontbreken! Neem een hap van een heuse heksensoep, laat je haar modelleren door de kleine of ruim samen met een bijpassend houten schoonmaaksetje de rommel op. Rollenspel is niet alleen heel leuk, maar ook ontzettend leerzaam. Het helpt kinderen namelijk in hun emotionele ontwikkeling en stimuleert de sociale vaardigheden. Alles voor rollenspel of voor in de kinderkeuken vind je online bij ilovespeelgoed.nl.

Houten muziekinstrumenten voor kleine muzikanten

Djeco heeft niet alleen speelgoed voor de chef-kok in spe, maar ook een heel scala van houten kinderinstrumenten met prachtige dessins voor de kleine muzikant in spe. Het fijnste aan houten instrumenten is dat hout ontzettend stevig is en prima tegen een stootje kan. Dus ook een dreumes of een peuter kan kennismaken met muziek door heerlijk te slaan op een houten trommel, xylofoon of door te tokkelen op een gitaar. En wie weet trakteert de kleine je wel op een muzikale hit met de kleurrijke houten muziekinstrumenten van Djeco.

Djeco magneten voor de creatieveling

Leuk, creatief én leerzaam kinderspeelgoed voor thuis, op vakantie of in de auto: dat is wat de Djeco magneetkofferis. Ilovespeelgoed.nl heeft verschillende magneetkoffers en losse magneetsets van Djeco in het assortiment. De houten koffers zitten vol magneten die aan het oppervlak van de koffer bevestigd kunnen worden. De sets komen in allerlei vormen: van monsters tot dieren of letters om het alfabet mee te leren. De losse sets kunnen prima gecombineerd worden met de magneetkoffers. Zo kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen kunstwerken, verhalen en avonturen bedenken, thuis of onderweg!

Houten speelgoed: ook voor de allerkleinsten!

Het Franse merk heeft niet alleen aan de creatieveling, rollenspel of muzikanten gedacht, maar ook aan de allerkleinsten. Doordat Djeco gebruik maakt van natuurlijke en plantaardige materialen, is hun houten speelgoed ook geschikt als babyspeelgoed! Zo zijn hun houten tuimelaars perfect voor het stimuleren van de oog-handcoördinatie en van verschillende zintuigen. De houten rammelaars zijn gemaakt van hout of rubberhout en hebben prachtige heldere kleuren. Daarbij maakt Djeco gebruik van verf op waterbasis, dus geen zorgen als je de speeltjes richting de mond ziet gaan!

Een tijdloze klassieker: Djeco hamertje tik

Hamertje tik: tijdloos speelgoed dat al generaties lang voor veel speelplezier zorgt. De Djeco hamertje tik is een klassiek houten spel, alleen dan in een nieuw herkenbaar Djeco jasje. Bovendien laten de hamertje tik sets van Djeco het niet bij timmeren alléén. Verschillende thema's brengen met voorbeeldkaarten al timmerend kleurrijke figuren tevoorschijn. Van voertuigen, tot de ruimte en bloemetjes. Speelgoed waarmee kinderen hun creatieve kant ontdekken en waarmee tegelijkertijd de hand-oogcoördinatie en motoriek gestimuleerd worden.

Waarom houten speelgoed van Djeco?

Duurzaamheid is een belangrijk aspect als het gaat om houten speelgoed en bij Djeco staat dit hoog in het vaandel. Het hout dat gebruikt wordt voor hun speelgoed is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en voldoet aan de strenge FSC-certificeringsnormen. Daarnaast worden er bij de productie van het speelgoed geen schadelijke stoffen gebruikt en wordt er veel aandacht besteed aan de veiligheid en kwaliteit van het eindproduct. Met houten speelgoed van Djeco draag je dus bij aan een duurzame en veilige speelomgeving voor je kinderen én het milieu. Een fijne gedachte!