4 resultaten

moes play

Ook binnenshuis blijven kinderen in beweging met het speelgoed van het Belgische merk Moes Play. Met minimalistisch vormgegeven speeltoestellen die dienst doen als stapstenen, balanceerborden of zitjes om heerlijk op te wiegen: met Moes Play kan het allemaal.

Het multifunctionele speelgoed nodigt kinderen uit tot open ended play: spelen zonder vooropgestelde regels. Het gestileerde design, de harmonieuze kleuren en thema's uit de natuur dragen hier ieder hun steentje aan bij. Zo is het speelgoed van Moes Play niet alleen leuk voor de kleine, maar staat het ook nog eens mooi in de huiskamer.

Moes Play maakt zijn speelgoed van EVA-foam. Dit lichtgewicht foam is stevig genoeg om op te klauteren maar voelt toch prettig aan. Het geringe gewicht van het foam zorgt er bovendien voor dat kinderen hun speelgoed helemaal zelf kunnen verplaatsen.

Al het speelgoed van Moes Play wordt getest door de beoogde doelgroep alvorens het op de markt wordt gebracht. Zo kan Moes Play met zekerheid zeggen dat hun speelgoed aanslaat bij kinderen.

De speeltoestellen van Moes Play laten zich uitstekend combineren met het eveneens actieve speelgoed van bObles en Stapelstein

Lees verder
Sluiten
1-4 van 4 producten