Sinterklaas inspiratie

Pakjesavond is een magisch moment, vol verwachting klopt ons hart. Laat de voorpret beginnen en ontdek alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest! Of je nu op zoek bent naar kleine verrassingen voor in de schoen, het perfecte cadeau voor pakjesavond of een sinterklaasboek om in de sfeer te komen - bij ilovespeelgoed.nl hebben we alles voor een spetterende sintperiode.

Schoencadeautjes

Sinterklaas! De tijd van het schoenzetten is aangebroken. Kinderen kijken vol verwondering uit naar de verrassingen die ze 's ochtends in hun schoentje zullen vinden. Om de Sint en zijn pieten een handje te helpen hebben we speciaal een 'Top 100' samengesteld met de leukste schoencadeautjes onder de €10.

Laat je inspireren door deze vrolijke selectie aan schoencadeautjes.

Bekijk ook:
sintpapier - sintcadeaus - sinterklaasboeken

Sinterklaascadeaus

Speciaal voor pakjesavond hebben wij een pagina opgesteld vol cadeau-inspiratie. Van kleurrijk constructiespeelgoed tot knuffelbare vriendjes. Kleine en grote sintcadeaus, we hebben het meest begeerde speelgoed van 2023 zorgvuldig geselecteerd voor een feestelijke viering.

Bekijk ook:
sintpapier - schoencadeaus - sinterklaasboeken

Sinterklaasboeken

Kom samen in de stemming met onze betoverende Sinterklaasboeken. Breng quality time door met een Sinterklaas doeboek of laat je meeslepen door de spannende avonturen van de goedheiligman tijdens het voorlezen.

Beleef samen de warmte en gezelligheid van het Sinterklaasfeest met onze speciale collectie Sintboeken.

Bekijk ook:
sintpapier - sintcadeaus - schoencadeautjes

Cadeaupapier

Breng de magie van Sinterklaas tot leven met ons sfeervolle Sinterklaas cadeaupapier. Het stevige cadeaupapier is met zorg uitgezocht op kwaliteit en uitstraling. Zo wordt het inpakken een eenvoudig klusje en maken de kleurrijke illustraties van pakjesavond een bijzonder moment.

Van nostalgische mijters tot de herkenbare stoomboot van Sinterklaas, in onze collectie Sintpapier vind je een dessin voor iedereen.

Bekijk ook:
sintcadeaus - schoencadeautjes - sintboeken

Kleurplaat

Om de heerlijke Sinterklaastijd extra gezellig te maken, hebben wij speciaal voor de creatieve Pietjes een kleurplaat ontworpen.

Geef de stoomboot van Sinterklaas jouw favoriete kleuren en verras Sint en zijn Pieten door hem in de schoen te doen.

Download hier de kleurplaat

Aftelkalender

Gebruik de gratis ilovespeelgoed.nl Sinterklaas aftelkalender om samen al jullie favoriete Sinterklaasmomenten bij te houden en plannen.

Je kunt de aftelkalender downloaden in kleur, of je kunt onze zwart-wit versie zelf naar wens versieren. Een leuke activiteit om samen te doen!

Download hier in kleur

Download hier in zwart-wit