100 resultaten

schoencadeautjes top 100

Waar worden dit jaar de schoentjes neergezet? Bij de open haard, de achterdeur of toch in de gang?

Sinterklaas, zijn Pieten en het paard lopen zingend over de daken op zoek naar alle kinderschoenen die zij kunnen vullen. Sinterklaas houdt het overzicht en de acrobatische Pieten kruipen door de schoorstenen om de kinderen met een cadeautje te verblijden. Om hen iets terug te geven voor de mooie schoencadeautjes, vullen kinderen vaak hun gezette schoenen met suikerklontjes, wortels en tekeningen. 

Om ervoor te zorgen dat Sint en Piet weten dat de schoen is gezet, worden de Sinterklaasklassiekers luidkeels ter gehore gebracht. Het geluid van de gezongen liederen gaat langzaamaan omhoog naar de daken waar Sint en Piet op lopen.

Vol verwachting kloppen de kinderhartjes als zij ’s ochtends de trap afstormen om te kijken naar hun met zorg gevulde schoen.

Het perfecte cadeautje voor in de schoen
Een schoenkadootje hoeft niet groot te zijn. De spanning en het plezier bij het zien van de gevulde schoen is het leukste aan deze oude traditie. Een lief, leuk, klein kadootje met een zacht prijsje.

ilovespeelgoed heeft een uitgebreid assortiment aan cadeautjes voor de kleinste schoentjes en de grootste laarzen.  Knutselspullen zoals stickers, pennen, potloden of knutselpakketjes zijn bij het openen van een schoencadeau ook altijd favoriet. Een klein spelletje, een autootje of een klein knuffeltje: bij ieder schoencadeautje is het feest.

Onze favoriete schoencadeautjes
Speciaal voor alle hulp-Sinterklazen en Pieten hebben wij een selectie gemaakt van de 100 leukste schoenkadootjes. Een selectie vol sintcadeaus onder de € 10,-. Cadeautjes voor in de schoen met een leuke prijs en boordevol speelplezier.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 100 producten

Schoencadeautjes

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje… Eindelijk, de sinterklaasperiode is weer aangebroken en het is tijd om de schoen te zetten en de leukste schoencadeautjes op je verlanglijstje te zetten. Deze kleine cadeautjes brengen, samen de oude traditie, veel plezier met zich mee. Vol verwachting kloppen de kinderharten en met spanning stormen ze ‘s ochtends de kamer binnen om te zien wat voor mooie schoencadeautjes ze dit jaar weer hebben gekregen.

Sinterklaas schoencadeautjes

Wanneer je op een donkere winteravond over straat loopt en vanuit de huizen Sinterklaasklassiekers luidkeels gezongen hoort worden, weet je dat Sinterklaas weer met schoencadeautjes rond gaat. De Pieten verzamelen alle kleurrijke tekeningen en wortels die zijn klaargezet voor Sinterklaas en zijn paard. Alle hulp Sinterklazen en Pieten zijn hier natuurlijk erg blij mee.

Leuke schoencadeautjes

ilovespeelgoed.nl heeft een uitgebreid assortiment met cadeautjes voor de kleinste schoentjes en de grootste laarzen. Onze uitdeelcadeautjes doen het bovendien vaak goed als leuke schoencadeautjes. Het zijn lieve, leuke, kleine cadeautjes met een zacht prijsje.

Wat zijn leuke schoencadeautjes?

Knutselspullen zoals stickers, pennen, potloden en knutselpakketten zijn bij het openen van een schoencadeau eigenlijk altijd favoriet. Zo zijn er meer cadeautjes die voor bijna alle leeftijden wel geschikt zijn. Een spelletje, autootje of een knuffeltje zijn ook leuke schoencadeautjes. Ze zorgen er in elk geval voor dat het een groot feest is vroeg in de ochtend. Houd voor een leuk schoencadeautje rekening met de leeftijd van het kind, elke fase heeft zo zijn eigen kenmerken. Op een gegeven moment geeft je kind zelf heel duidelijk aan wat hij of zij wil hebben. Tot die tijd hebben we hieronder een paar tips voor je.

Schoencadeautjes 1 jaar

Met je dreumes ga je voor het eerst Sinterklaas vieren, maar wat voor schoencadeautje geef je een kindje van één jaar? Zelf kunnen ze nog niet aangeven wat ze leuk vinden. Speelgoed wat de fantasie prikkelt en ontwikkeling stimuleert, is voor zowel kind als ouder een succes. Denk hierbij aan ballen, blokken en tuimelaars om te stapelen, rollen en omgooien.

Schoencadeautjes 2 jaar

Je peuter geeft al duidelijk aan wat hij of zij wel of niet wil, maar echt praten zit er nog niet in. Schoencadeautjes voor een tweejarige zijn daardoor, net als voor een dreumes, vaak afgestemd op de ontwikkeling. Badspeelgoed is ook populair, want spetteren en spelen onder de douche of in bad is toch wel een van de leukste dingen om te doen voor een peuter.

Schoencadeautjes 3 jaar

Inmiddels weet je kleine wat er gaat komen als hij zijn schoen zet, schoencadeautjes! Voor een driejarige kan het soms echter lastig zijn om wat te bedenken. De motoriek is flink aan het ontwikkelen, net als een eigen mening. Maar Sinterklaas en alles er omheen is vaak nog wel spannend. Houd het daarom simpel. Een stickerboekje, klei of gerei voor in de kinderkeuken zijn goede tips.

Schoencadeautjes 4 jaar

Wanneer kinderen vier jaar zijn, zijn het echte kleuters. Schoencadeautjes voor kinderen van vier worden al een stuk persoonlijker. Zo zal een figuur uit de favoriete kinderserie een voltreffer zijn. Verkleedkleding om de fantasie en rollenspellen te stimuleren zijn voor deze leeftijd ook vaak een succes.

Schoencadeautjes 5 en 6 jaar

Inmiddels wordt er flink gespeeld op school en met vriendjes en vriendinnetjes uit de klas. Je ziet ook dat het spel heel anders verloopt bij een vijf of zesjarige dan bij een peuter. Je kleine kan zich nu urenlang vermaken met bouwspeelgoed. Spelletjes kunnen ze ook heel goed spelen, omdat ze spelregels al prima begrijpen.

Schoencadeautjes kopen

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met schoencadeautjes kopen. Sinterklaas is een hectische en stressvolle tijd voor veel ouders. Om de stress voor te zijn is een goede voorbereiding de sleutel. Laat je inspireren door het uitgebreide assortiment van ilovespeelgoed.nl!