215 resultaten

Speelkleed

Kinderen houden ervan om op de vloer te spelen. Dat biedt allerlei mogelijkheden en het is dicht bij hun formaat. Het is wel prettig voor ze, als er een afgebakend stuk is. Zeker als ze klein zijn, is een speelkleed een klein stukje eigen terrein, temidden van een zee van ruimte.

Bij ilovespeelgoed.nl is er voor elk wat wils.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 215 producten

Speelkleed

Met een speelkleed heb je een mooi terrein voor je kleine om de wereld om hem heen te ontdekken. Niet alleen baby’s vinden het heerlijk om een eigen plekje te hebben op de grond waar ze heerlijk zacht kunnen liggen, een speelkleed is ook ideaal voor kinderen. Staat er een mooie autobaan op afgebeeld, dan zal je kind urenlang met autootjes en ander speelgoed over de wegen rijden. Gaan jullie liever naar de dierentuin? Het kan allemaal op een speelkleed! En wanneer het buiten dondert en regent is het helemaal fijn om binnen een lekker kleed te hebben om op te spelen.

Speelkleed baby

Een speelkleed is voor baby’s de ideale manier om op een leuke manier het zintuigelijk bewustzijn te verbeteren. Ook zorgt het voor een betere spieropbouw en wordt de coördinatie en het evenwichtsgevoel bevorderd. Op latere leeftijd zal je kleine nog steeds profiteren van de positieve effecten. Wanneer kinderen vanaf de geboorte worden gestimuleerd om te bewegen en ontdekken, is de kans op overgewicht veel kleiner en het IQ vaak hoger! Wacht dus niet en koop een mooi speelkleed voor je baby op ilovespeelgoed.nl.

Hippe speelkleden voor baby's

In ons uitgebreide assortiment vind je vrolijke, lieve en zachte speelkleden. Daarnaast hebben we hippe kleden met vrolijke prints, een speelkleed van Play&Go bijvoorbeeld. Hun kleden hebben zelfs nog de functie van handige opbergzak. Met een eenvoudige en effectieve oplossing neem je het speelkleed makkelijk overal mee naartoe en heb je in een handomdraai al het speelgoed opgeruimd. Bekijk ook onze andere merken eens, ze mogen allemaal gezien worden en je vindt ongetwijfeld het merk dat perfect bij jou en je interieur past!

De zachtste speelkleden

Hoe oud je baby moet zijn om een speelkleed te gebruiken? Rond de drie maanden! Dit is ook de leeftijd dat je met een babygym kunt beginnen. Vaak is dit een mooie combinatie met een speelkleed. Het kleed is heerlijk zacht en de gym bevat de nodige speeltjes, vormen en geluiden waardoor het bewegen nog meer gestimuleerd wordt. Je kunt natuurlijk ook voor een activiteitenkleed gaan. Hier zitten vaak leuke beestjes, flapjes en andere dingen aan het kleed vast die een baby kan grijpen en vastpakken.

Tip: bouw het spelen op een speelkleed langzaam op. Begin met een paar minuten op de rug en kijk hoe je ukkepuk het doet. Reageert hij goed dan mag hij de volgende dag iets langer.

Speelkleden in verschillende vormen

Een speelkleed komt in verschillende vormen en uitvoeringen. Sommigen lijken net een echt vloerkleed, ze zijn groot en rechthoekig, maar ze hebben een speelse print passend bij jonge baby’s en kinderen. Anderen lijken meer op een boxkleed, vierkant en heerlijk zacht. Daarnaast zijn er ronde kleden of kleden in de vorm van wilde dieren zoals een leeuw. Dit zijn ook fantastische kleden voor wanneer je kinderen al wat ouder zijn. Heb je een zoon of dochter die geen genoeg kan krijgen van kunstjes uitvoeren op de vloer? Kijk dan eens bij onze foamen speelmatten!

Speelkleed kopen

Je koopt een speelkleed echt niet voor een paar maanden. Kinderen vinden het praktisch altijd heerlijk om op de grond te liggen, hangen, zitten, spelen en ravotten. Dit is iets wat ze vele jaren zullen doen. Natuurlijk zijn er periodes waarin hij nieuwe dingen kan en zal ontdekken, maar een eigen plekje op de grond is altijd fijn om naar terug te keren. Je bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor speelgoed, ook als het gaat om de kinderkamer en lifestyle weten we waar het om gaat. Een speelkleed kopen doe je online bij ilovespeelgoed.nl!