149 resultaten

constructiespeelgoed

Constructiespeelgoed kan variëren van houten magneetpuzzels van Janod die een brandweerauto of raket vormen tot kleine wetenschappelijke bouwsets zoals van 4M voor de grotere kinderen. En er zijn speelgoed bouwsets waar wegen mee aangelegd kunnen worden en huizen gebouwd kunnen worden.

Maar altijd speelgoed wat vráágt om met behulp van de fantasie oplossingen te bedenken! 

Lees verder
Sluiten
1-48 van 149 producten

Constructie speelgoed

Je eigen speelgoed bouwen, wat wil je nog meer? Met constructie speelgoed kunnen kinderen zich uren vermaken. Laat je kind ontdekken wat hij of zij allemaal kan maken met bijvoorbeeld Britsle Blocks of met de blokken van Modu. Er zijn talloze mogelijkheden voor de kleine bouwers onder ons. Het constructie speelgoed stimuleert de creativiteit en is bovendien ontzettend leerzaam. Hoe trots kunnen kinderen zijn wanneer ze me met hun eigen gebouwde speelgoed aan het spelen zijn!

Bouw- en constructie speelgoed

Niet alleen geeft bouw- en constructie speelgoed urenlang speelplezier, het is ook nog eens zeer educatief. Super leuk voor de handige Harry’s onder de kinderen of voor de kids die graag een echte Bob de Bouwer willen worden. Met een portie fantasie kan je kind de mooiste bouwwerken maken. Bovendien vraagt bouw- en constructiespeelgoed om het nodige inzicht en te denken in oplossingen. Ideaal als je je kind wilt uitdagen terwijl hij of zij lekker aan het spelen is. Wanneer je kind constructie speelgoed leuk vindt, raden wij ook aan om eens naar het kindergereedschap te kijken.

Ook de kleine autocoureurs kunnen hun hart ophalen met constructiespeelgoed. Zo kunnen ze aan de slag met het aanleggen van een flexibele autobaan van WaytoPlay. Dit onverwoestbare constructie speelgoed van oersterk rubber kan worden geplaatst op iedere ondergrond zowel binnen als buiten en gaat jarenlang mee!

Constructie speelgoed hout

Bij ilovespeelgoed.nl hebben we verschillend constructiespeelgoed van hout. Met Janod speelgoed kan je kleine bouwer allerlei verschillende figuren en voertuigen maken. Maar ook met de houten blokken en bouwpakketten van Haba worden de mooiste bouwwerken gemaakt. Constructie speelgoed van hout biedt eindeloos veel mogelijkheden voor het bouwen van de coolste kunstwerken. Niet alleen de kleine bouwer, maar ook het milieu wordt blij van de keuze voor dit speelgoed. Ook gaat het jarenlang mee en ziet houten constructie speelgoed er ontzettend leuk uit!

Magnetisch constructiespeelgoed

Bouw de gekste en kleurrijkste creaties met magnetisch constructie speelgoed. Extra onderdelen aan elkaar verbinden, verlengen, monteren en weer uit elkaar halen is een fluitje van een cent. De magneet items voegen een extra dimensie toe aan het speelgoed, waardoor je kindje nóg creatiever aan de slag kan. Met magnetisch constructie speelgoed kunnen kinderen de magie van het magnetisme ontdekken en uitproberen. Dit bevordert de ontwikkeling van de fijne motoriek, hand-oog coördinatie en de fantasie wordt hiermee extra gestimuleerd.

Maak bijvoorbeeld de leukste magnetische robots met bouwsets van Smartmax of bouw de mooiste bouwwerken met het populaire merk Magna-Tiles. Dit is een vorm van open-ended play waarin er geen regels zijn en alles mogelijk is! Hierdoor worden kinderen gestimuleerd om creatief te denken en ruimtelijk inzicht te ontwikkelen.

Constructie speelgoed peuter

Bij ilovespeelgoed.nl vinden we het belangrijk dat kids van kleins af aan kunnen doen wat ze leuk vinden. Daarom hebben we ook constructie speelgoed voor peuters. De onderdelen zijn groot genoeg voor kinderen van 2 en 3 jaar om vast te kunnen pakken en mee te kunnen bouwen. Hoe ouder de kinderen hoe complexer het constructiespeelgoed kan zijn. Kinderen van 4 of 5 jaar zijn al in staat om met kleinere en lastigere onderdelen te werken dan peuters. De bouwers van 6, 7 en 8 jaar kunnen al behoorlijk wat uitdagende bouwwerken maken. Je zult er versteld van staan. De motoriek van de kleine bouwers wordt verbeterd door te spelen met constructie speelgoed voor peuters.

Constructiespeelgoed voor elke leeftijd!

De speurneuzen van ilovespeelgoed.nl zijn op zoek gegaan naar het leukste constructie speelgoed voor elke leeftijd. Zo vind je bij ons speelgoed voor de allerjongste bouwers, maar ook voor de oudere bouwers is er constructiespeelgoed met genoeg uitdaging. Het speelgoed stimuleert de fantasie en is ook bevorderlijk voor de motoriek van de kids. Constructiespeelgoed is voor elke leeftijd een perfect cadeau!

Constructie speelgoed kopen

Wil je uniek constructie speelgoed kopen voor een bouwer in de dop? Bij ilovespeelgoed.nl hebben we een ruim aanbod aan bouwspeelgoed waar je kind zich steeds weer uren mee kan vermaken. Voor uniek en bijzonder speelgoed ben je bij ons aan het juiste online adres. Laat de kleine bouwer de hoogste torens maken, de vetste voertuigen en de leukste andere figuren. Constructie speelgoed kopen als cadeau voor kinderen is altijd een goed idee!