55 resultaten

Dino puzzel

1-48 van 55 producten

Dino puzzel

Even geen televisie of beeldscherm, maar lekker even aan tafel om een dino puzzel maken. Heerlijk toch! Kinderen hebben echt niet altijd een beeldscherm nodig om zich te vermaken. Bovendien vinden ze het vaak zelfs fijn om lekker kneuterig een spelletje te spelen of even tot rust te komen met een puzzel. En wanneer je zoon of dochter een dino fan is, is het natuurlijk des te leuker om een mooie dino puzzel te maken. Pluspunt: puzzelen verbetert de oog- handcoördinatie en traint het concentratievermogen en geduld van je kind.

Grote en kleine dino puzzels voor jong en oud

Je kleine dreumes kan als een echte dino over een houten puzzel heen banjeren, het hout is hier namelijk prima tegen bestand. Met het neerleggen van de puzzelstukken wordt de fijne motoriek geoefend. En wanneer het een vrij simpele puzzel is met maar een paar stukjes zal hij ook nog plezier halen uit het maken ervan. Een grote puzzel met wel 100 stukjes of meer, is te uitdagend en meer geschikt voor oudere kinderen. Janod is een fantastisch merk voor alle leeftijden, net als Mudpuppy. Ze maken de meest uiteenlopende puzzels en zijn echte puzzelspecialisten.

Kijk mam, de dino puzzel is klaar!

Is de puzzel eindelijk in elkaar gelegd, dan hoor je ongetwijfeld een harde uitroep van; kijk mam, een Tyrannosaurus Rex! Want wanneer kinderen fan zijn, weten ze vaak heel veel te vertellen over de verschillende dinosaurussen. Bijvoorbeeld dat de Tyrannosaurus Rex een enorm roofdier was met enorme tanden en klauwen. Of dat de Stegosaurus een planteneter was met grote, uitsteeksels op zijn rug en staart waarmee hij zich kon beschermen tegen zijn vijanden. Wil je kind graag nog meer leren? Kijk dan eens tussen onze dino boeken!

Nooit uitgepuzzeld met dino puzzels

Het leuke van een puzzel is dat je steeds weer opnieuw op avontuur kan gaan met de verschillende dino’s. Zet hem in elkaar, haal hem uit elkaar en volgende week is het weer net zo leuk speelgoed. Herhaling vinden kinderen sowieso leuk. En door de geluiden proberen na te doen van de Velociraptors, Brontosaurussen en Triceratops die afgebeeld staan op de verschillende dino puzzels, wordt het een echt spel. Welke dino is favoriet van jouw zoon of dochter? Rex London heeft trouwens superleuke puzzels, maar ook dino versiering om van de verjaardag van je kind een groot feest te maken!

P.S. om het feest compleet te maken hebben we nog een uitgebreid assortiment dino speelgoed om cadeau te geven aan de kleine paleontologen in spe.