little dutch

Geniet van de kleine dingen! Dit is iets wat het Nederlandse merk Little Dutch als geen ander weet. Het is ook niet zo gek dat dit merk buiten de Nederlandse grenzen minstens zo bekend is. De Little Dutch trein, keuken of het poppenhuis, overal wordt volop mee gespeeld. Het kenmerkt zich allemaal door de zachte pastel kleuren en de natuurvriendelijke materialen. Voor het geverfde houten speelgoed wordt bijvoorbeeld een milieuvriendelijke verf op waterbasis gebruikt. Je hoeft je bovendien niet druk te maken over giftige stoffen, je hoeft alleen maar te genieten van je kleine.

Lees verder
Sluiten
48-96 van 385 producten

Wat mag er niet ontbreken in de kinderkamer?

We zouden zeggen: alles van Little Dutch! Dit merk maakt namelijk zoveel prachtige dingen. Er is van alles om urenlang mee te spelen, maar ook genoeg om de kinderkamer mee in te richten. Little Goose is een van de collecties van Little Dutch die ontzettend populair is bij de allerkleinsten. Het kleine gansje vertedert en brengt een glimlach op het gezicht van baby’s. Ook heeft Little Dutch babyverzorging met lieve prints en heerlijk zacht textiel om lekker mee te slapen.

Leef je uit met Little Dutch

We hebben het populaire kleine gansje al even genoemd, deze is terug te vinden in de meest uiteenlopende speelgoed artikelen. Denk aan een mooi nachtlampje voor op de kinderkamer, maar ook als zachte knuffel om traantjes mee te drogen. Passen bloemen en vlinders perfect in het thema op de kamer van je kleine? Een mooie Little Dutch muziekmobiel van Flowers & butterflies mag dan zeker niet ontbreken. Wanneer je kleine wat ouder is kan hij zich uitleven met al het Little Dutch speelgoed. Elk product zorgt weer voor een andere prikkel en stimulans, ze zorgen in elk geval allemaal voor een positieve bijdrage van de ontwikkeling van de zintuigen!

Waar koop je Little Dutch?

Ilovespeelgoed.nl is het adres om je Little Dutch speelgoed te kopen. We hebben bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment met houten speelgoed. Het mooie van dit speelgoed is dat het ontzettend duurzaam is, omdat het lang meegaat. Bovendien kan het tegen een stootje. Voor welke leeftijd Little Dutch geschikt is? Het Nederlandse merk is er voor baby’s, dreumesen, peuters en kleuters. Het speelgoed is zo ontworpen dat het fijn aanvoelt aan alle kinderhandjes. Zoek je een babygym, speelkleed of pop? Je vindt het allemaal van Little Dutch bij ilovespeelgoed.nl!