1574 resultaten

Pagina

1574 resultaten

Pagina

Djeco speelgoed

Het speelgoed van het Franse merk is een lust voor het oog. Djeco speelgoed is niet alleen erg leuk voor je kleine om mee te spelen, de mooie kleuren en ontwerpen zorgen ervoor dat ook grote mensen het speelgoed erg kunnen waarderen. Het merk zorgt niet voor niks al generaties lang voor glimlachen op het gezicht van complete gezinnen. Met een ruim assortiment is er voor elk kind iets leuks te vinden! Van stoere piraten tattoos voor de echte zeemannen, of leuke kralen om armbanden & kettingen mee te maken, Djeco heeft het allemaal. Djeco speelgoed is bovendien in elk seizoen te vinden. Zo zijn er vrolijke paraplu’s voor een gezellige herfstwandeling, maar ook fleurige strandballen voor eindeloos zomers speelplezier. En omdat het speelgoedmerk al generaties lang bestaat hebben ze bovendien kneuterig speelgoed dat iedereen kent. Wie kent sieradendoosjes met muziek en een ballerina nou niet? Of wat dacht je van boetseerklei in allerlei kleuren. Wij zijn ervan overtuigd dat alle kinderen blij worden van Djeco speelgoed!

Djeco speelgoed van baby tot 6 jaar!

Het Franse speelgoedmerk heeft voor iedere fase van het kind-zijn leuk speelgoed. Wat dacht je alleen al van de meer dan 1.000 opties voor Djeco speelgoed van baby tot 6 jaar! Je tovert een lach op het gezicht van elke kleine die met Djeco speelgoed kan spelen. De vrolijke rammelaars zorgen ervoor dat alle zintuigen van je allerkleinste worden geprikkeld, terwijl de esthetische puzzels een uitdaging vormen voor elke leeftijd. En is je oogappel graag creatief bezig en houdt het van knutselen? Dan heeft Djeco leuke knutselsets, maar ook alle benodigdheden om te tekenen en kleuren. Djeco speelgoed is er voor alle leeftijden, van baby tot 6 jaar en ouder!

Djeco speelgoed kopen

Bij ilovespeelgoed.nl hebben we een ruim assortiment van dit te gekke speelgoed merk. Je bent bij ons aan het juiste adres om Djeco speelgoed te kopen. Wij houden van de magnifieke creaties van dit merk. Het is de ontwerpers zelfs gelukt om prachtige stickers te ontwerpen, zodat het niet langer vervelend is als er een plakker per ongeluk op de verkeerde plaats wordt geplakt. Bovendien heeft het merk ook nagedacht over praktische producten. Ze hebben tassen en koffertjes in verschillende vormen en maten. Perfect als je kleintje gaat logeren of jullie een dagje weg gaan. Wij begrijpen volledig dat je na het zien van deze unieke producten ook graag Djeco speelgoed wilt kopen.